9 neadekvātu melu piemēri, kuriem svēti tic Ziemeļkorejā

Ziemeļkoreja ir apbrīnojama valsts. Tā ir izolēta no visas apkārtējās pasaules, kas ļauj tai vienmēr palikt nomaļā no visām problēmām, bet Ziemeļkorejas līderiem tas ļauj sniegt iedzīvotājiem pavisam jocīgu priekšstatu par parējām valstīm.

Tā ir paradoksāla valsts, kurā, neskatoties uz mūsdienu globālajām tendencēm, tomēr saglabājas novecojusī diktatūra. Nežēlīgāka propaganda skalo smadzenes iedzīvotājiem, liekot ticēt agresoriem, kuri ir aplekuši Ziemeļkoreju no visām pusēm. Kopā ar to, korejiešiem arī liek nešaubīgi domāt ka galvenais valsts līderis ir perfekts un nekļūdīgs.

Speciāli priekš Jums mēs ievācām īsu melu apkopojumu, ar kuriem korejiešu prāti tiek baroti katru dienu.

105. gads

Korejā šobrīd ir nevis 2017, bet gan 105. gads. Hronoloģija sakās no slavena nācijas rādītāja Kima Irsena dzimšanas dienas 1912. gadā.

 ASV ir uzsākusi Korejas karu

Ziemeļkorejā apgalvo, kā karu ir sākuši amerikāņi, okupējot Dienvidkoreju un uzbrūkot miermīlīgajai Ziemeļkorejai. Kims Irsens bija varonīgi cīnījies ar iebrucējiem un uzvarējis tos.

Šobrīd Ziemeļkorejas masu medijos apgalvo, kā Dienvidkoreja ir okupēta amerikāņu teritorija. Ja Ziemeļkorejas iedzīvotājs mēģinās šķērsot robežu un nokļūt Dienvidkorejā, viņu uz vietas nošaus.

Kima Čenira dzimšanai sekoja paranormāli notikumi

Spriežot pēc Kima Čenira biogrāfijas, viņš piedzima uz kāda Korejas svētā kalna. Viņa piedzimšanas brīdī debesīs uzcēlās jauna spoža zvaigzne, mainījās gadalaiks un parādījās divkārša varavīksne.

Tas iet pretrunā ar padomju arhīva pierakstiem, kuri rāda, kā viņš bija piedzimis mazā Sibīrijas ciematiņā Vjatskoe, 1941. gadā.

Kims Čenirs bija pasaules mēroga stila ikona

2010.gadā visi Ziemeļkorejas masu mediji apgalvoja, kā Kima Čenira stils kļuva par pasaules trendu. Runāja, kā visas pasaules vīrieši bija sākuši atdarināt viņu, nēsājot kreklu ar rāvējslēdzēju un taisna piegriezuma bikses.

Visa pasaule apskauž Ziemeļkoreju

Negaidīti, bet visa pasaule, izrādās, svin Kima Čenira dzimšanas dienu, rīkojot kinofestivālus un parādes. Tāpat visi apskauž Ziemeļkoreju, jo tur ir visaugstākais dzīves līmenis.

Kims Čenirs izdomāja hamburgera recepti

Kādā Ziemeļkorejas avīzē bija publicēts  raksts par to, kā Kims Čenirs ir izdomājis pilnīgi jaunās uzkodas recepti un nosauca to par “divkārša maizīte ar gaļu”, lai korejiešu studenti un pasniedzēji vienmēr būtu paēduši.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru